Dijital Futbol Forma HNS-202005

170,00 200.00 İndirim!
FORMA Beden: Lütfen FORMA Beden Seçin
Ürün Mevcut
Minimum Sipariş: : 6 ADET'tir Oyuncu İsim ve Numaralar için Lütfen İletişime Geçin...

MİNİMUM SİPARİŞ 6 ADET’TİR 5 ADET OYUNCU FORMA'SI 1 ADET KALECİ FORMA'SI SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ

ÜRETİM YOĞUNLUĞUNA GÖRE 5-7 İŞ GÜNÜNDE KARGOYA VERİLİR

FİYATA FORMA-ŞORT-ÇORAP  DAHİLDİR 

FARKLI BEDEN VE İSTEDİĞİNİZ MODEL İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN


Dijital formalarda, (Forma- Şort-Çorap-Logo, Amblem, Oyuncu Numarası, Oyuncu İsmi) reklam baskılarının tamamı fiyata dahildir. Kumaş kalitemiz (Mikro Kumaş Teknolojisidir.) Ter tutmaz, hemen kurur ve size mükemmel hareket kabiliyeti sağlar. İstenildiği taktirde ufak bi Ödeme farkıyla Forma ve Şort (Damla Kumaş veya Likra Kumaş’lardan Üretim yapılabilir.) Baskılar dijital şekilde yapılmakta olup direkt olarak kumaşa işlenmektedir. 

Halı Saha Formaları Nasıl Olması Gerekir
Halı saha forması sporcunun oyun esnasında rahat ve esnek bir şekilde oyunu icra edebilmesini sağlayan konforda olmalıdır. Halı saha forma tişört ve şorttan oluşur. Tişörtün kol, yaka ve bedeni sporcuyu sıkmayan rahat bir kullanım sağlayan tarzda olmalıdır. Şortta bacak hareketini kısıtlamayan, sıkmayan, esnek ve rahat bir yapıya sahip olmalıdır. Halı saha forma kıyafetini tamamlayıcı ürün ve ekipmanlar da sporcuya özel formda olmalıdır. Sporcu formaları son yıllarda en yeni teknoloji olan nano teknoloji ile üretilmiş özel kumaşlar ile tasarlanır. Nano özellikli forma kumaşları içerisindeki gümüş iyonları ile giysiye çeşitli özellikler sağlar. Bu tarz kumaş ile tasarlanan halı saha forma terletmez, koku yapmaz, çabuk kurur, renkleri solmaz, esnektir ve oldukça hafif özelliktedir. Halı saha formaları ile birlikte kullanılan yardımcı ürünlerinde belli özelliklerde olması gerekir. 

Forma Tasarlama Nasıl Olur
Forma tasarlama firmaları sporcunun spor aktivitesi esnasında giyeceği kıyafet ve ekipmanları en uygun şekliyle tasarlar. Halı saha sporlarında giyilecek formalar uygun kalitede kumaş ile sporcunun rahat hareketine uygun esneklikte üretilir. Sonrasında sporcu veya takımı tarafından istenilen şekle göre baskı yöntemleri ile özel hale getirilir. Forma tasarlama esnasında sporcunun veya dâhil olduğu takımın renkleri kullanılır. Üzerine full HD dijital baskı ile sporcunun ismi ve numarası oynadığı takımın logosu gibi istenilen detaylar baskılanır. Baskı için kullanılan en yeni teknoloji olan HD özelliği ile renkler çok daha canlı olduğu gibi basılan kabartmalar gerçekçi ve güzel görünür. Forma tasarlama için kullanılan baskı kaliteli olursa baskıda solma, çatlama, dökülme, bozulma gibi sorunlar yaşanmaz. Sporcu katıldığı maçlarda hem takımını temsil edip hem de kendi ismini duyurabilir. 

Forma Yaptırma Konusunda Dikkat Edilmesi Gerekenler
Halı saha sporu yapan sporcuları ve takımları forma yaptırma konusunda bazı hususlara dikkat etmesi gerekir. Forma yaptırma için öncelikle forma tasarlama konusunda uzman bir firma ile çalışmak gerekir. Firmanın en yeni teknolojik cihazları kullanarak en iyi tasarımı gerçekleştirmesi gerekir. Öncelikle formanın kaliteli ve sporcuya uygun bir kumaş ile üretilmiş olması gerekir. Forma tasarlama alanında profesyonel çalışan firmalar en yeni teknoloji olan nano teknoloji ile tasarlanmış kumaşlar kullanırlar. Forma yaptırma konusunda son teknolojiyi kullanan iyi bir firma ile irtibata geçmeye dikkat etmelisiniz. Yaptıracağınız forma için kullanılacak baskı tekniğinin full HD dijital baskı olması önemlidir. Forma üzerine baskı ile uygulanan renk, logo, isim ve numaranın daha gerçekçi ve belirgin görünmesi için baskı tekniği mühimdir. Forma yaptırma için seçeceğiniz tasarım firması profesyonel çalışma yaparsa baskı solmaz, çatlamaz, dökülmez ve bozulmaz. Bu nedenle en iyi forma tasarımı için en iyi baskı tekniğini kullanan firma seçilmelidir. 

Forma Yaptırma İçin Tasarımın Önemi
Halı saha sporları yapan takımlar için forma yaptırma önemli bir husustur. Takımın oyuncuları olan sporcuların giydiği forma iyi bir görsele sahip kaliteli özelliklerde ise takımın çok daha iyi tanınması sağlanır. Takım taraftarları kendi takımını iyi bir forma ile gördüğünde gururu artar ve takımını daha içten destekler. Forma yaptırma hususunda iyi bir tasarım seçen takım medyada çok daha güzel bir görselle temsil edilir. Ucuz forma tercih etmeyen takımın sporcuları da isim ve takım numaraları ile taraftarları ve medya tarafından tanınır. Kendine güveni artar ve oyunda daha başarılı olur. Forma yaptırma iyi bir tasarım ile yapılırsa sporcunun performansı ve aktivitesi artacağından daha başarılı oyunlar oynar. Takım oyuncularının bu başarısı takımın da daha üst seviyelere çıkmasını sağlar. Forma yaptırma işleminin iyi bir tasarım ile yapılması sporcular ve takımı için çok önemlidir. 

Kaliteli ve Ucuz Forma Tasarım Hizmeti
Halı saha sporcuları için en iyi şekilde tasarlanan kaliteli ve ucuz forma imalatı yapıyoruz. Ucuz forma denildiğinde kalitesiz forma akla gelse de firmamız formaları kaliteyi uygun fiyat ile sunmaktadır. Halı saha sporcuları için tasarladığımız formalar nano teknoloji ile kaliteli kumaş ile üretilir. Forma kumaşları solmayan, terletmeyen, koku yapmayan ve çabuk kuruyan özel bir kumaştır. Ucuz forma kalitesiz kumaş ile üretilir düşüncesi vardır. Ancak çağımız internet fırsatlarını değerlendirerek firmamız en iyi kalite kumaş ile üretilmiş formalar en uygun fiyatlarla satılıyor. Halı saha formalarımız için full HD dijital baskı tekniği ile en iyi baskıyı uyguluyoruz. Ucuz forma formatı dışında en kaliteli baskıyı yaparak formayı sporcuya özel hale getiriyoruz. Forma üzerine sporcu ismi, numarası, takımın logosu ve renkleri gibi sporcuyu ve takımı simgeleyen baskıları en mükemmel şekilde yapıyoruz. Ucuz forma örneklerinde yaşanan baskının solması, çatlaması, dökülmesi ve bozulması gibi hiçbir sorun yaşanmadan yıllarca aynı orijinal yapısı ile kullanılabilen forma baskısı uyguluyoruz. İstediğiniz formayı kişisel baskı uygulama tasarımlarımız ile ucuz forma şartlarında kaliteyi uygun fiyat ile adresinize kargo ile gönderiyoruz. 

Kaliteli İşçilik
Türkiye 2020 Dijital forma profesyonel sporcuların tercihi olan DRI FIT Mikro Polyester kumaşından üretilmektedir. 2020 Dijital forma kreasyonu canlı renkleri ve dijital İtalyan Full HD baskıları ile dikkat çekiyor. İstediğiniz logo, amblem, oyuncu ad, oyuncu numarası, şort logo ve numarası, reklam yazıları sınırsız bir şekilde baskılarını yapıyoruz. 

Dijital Forma
Dijital forma modellerimiz 2020 modelleri yanı sıra klasik modellerimizi de sitemizde bulabilirsiniz. Her türlü dijital forma ve şort üretimlerini İstanbul’ da ki fabrikamızda yapıyoruz. Dijital formanın en kaliteli ve en ekonomik fiyatları HernefesSpor’ da!. Dijital Forma ürünlerimiz kişiye özel olarak üretilmektedir. Bu sebep ile üretim süresi 7 ile 10 iş günü arasında değişmektedir. 

ÖZELLİKLER
%100 profesyonel forma kumaşından imal edilmektedir.
Baskı direk kumaşa işlenerek yapılmaktadır, bu sebep ile baskının çıkması mümkün değildir.
İstediğiniz forma renk, model, isim, numara, logo isteğiniz doğrultusunda imal edilir bunun için ekstra ücret asla talep edilmez.
Ürünlerin tamamı kendi üretimimizdir.
En az 6 adet sipariş vermeniz gerekiyor.
İstenilen renklerde üretilebilir.
* Sipariş detaylarınız( beden,renk,baskı vs.) için müşteri temsilcisi (0850 307 76 58) ile irtibat kurunuz.

UPS KARGO
2-3 Gün Arası
0.00 ₺

www.hernefesspor.com adresinden satın almış olduğunuz ürünlerin kullanılmamış olması şartıyla değişim - iade süresi fatura tarihinden itibaren 5 İŞ GÜNDÜR. 

Değişim ve iade işlemlerinde kargo ücretleri tarafımıza aittir. Kargo ücreti tarafımızca karşılanacak olan gönderimlerin sadece anlaşmalı kargo şirketimiz Ups Kargo ile yapılması gerekmektedir. 

Diğer kargo şirketlerinden tarafımıza karşı ödemeli gönderilmiş kargolar kabul edilmemektedir.

Ürün iadesi yaptığınız zaman, ürün incelemeden kabul onayı aldıktan sonra, ödeme şeklinize sadık kalınarak paranız iade yapılmaktadır.

-Ödemenizi kredi kartıyla gerçekleştirdiyseniz para iadeniz ödeme yaptığınız kartınıza 7 iş günü içerisinde iade edilir.

*DEĞİŞİM ve İADE İŞLEMLERİNDE FATURA İBRAZI ZORUNLUDUR. 

Konu hakkında detaylı bilgi almak için;

Müşteri Hizmetleri: 0850 307 76 58

Paylaş:

Benzer Ürünler

Beğendiklerim Menü
Yukarı